مساجد مرکز ثقل، هدایت و راهبری جامعه هستند 

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت: مساجد مرکز ثقل، هدایت و راهبری جامعه محسوب می‌شوند و نقش مساجد در عصر حاضر را می‌توان به خوبی در دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس مشاهده کرد.
کد خبر: ۹۳۰۰۳۵۴
|
۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در دومین جلسه هم افزایی ادارات متولی مسجد در استان که با حضور نماینده، ولی فقیه و جمعی از مسوولین استانی که در دفتر فرماندهی برگزار شد اظهار داشت: مساجد از دیرباز محل تجمع مردمی و بهترین مکان برای وحدت بین اقشار مختلف مردم بودند و هست و نباید اجازه دهیم که بلند گو‌های مسجد در اختیار دشمنان قرار گیرد.

سردار حسینی گفت: امروز که تیر‌های دشمن یکی پس از دیگری به سنگ خورده است و انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی با تکیه بر ایمان و با قدرت و صلابت و با رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری در راه پرفتوح امام راحل و شهیدان گام برداشته باز هم نمی‌توان از نقش بی بدیل مساجد گذر کرد و در شرایطی که رهبر معظم انقلاب بیانیه گام دوم را مطرح کردند نقش مساجد را در گام دوم انقلاب اسلامی می‌توان مهمتر از گام نخست دانست.

وی افزود:همه مردم حق دارند در مساجد حضور پیدا کنند، چرا که مساجدی که دارای امام جماعت و هیئت امنای با برنامه و فعال باشد، می‌تواند زمینه حضور پرشور مردم به ویژه نوجوانان و جوانان را در مسجد رقم بزند.

فرمانده سپاه بیت المقدس با بیان اینکه فرماندهان پایگاه‌ها که همان هیت امنا و ماموستا‌ها در هر مسجد هستند باید به عنوان عضو حقیقی و حقوقی مساجد در نظر گرفته شوند.

سردار حسینی با اشاره به ۶۰۰ کانون فرهنگی فعال در مساجد استان گفت:مطالبه گری از مساجد و رفع مشکلات آنان باید در راس کار قرار گیرد چرا که مساجد ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تربیت نسل جوان دارد.

وی عنوان داشت: در حل مشکلات مساجد باید خود هیات امنا و ماموستا‌ها پیش قدم باشند چرا که آنان بر مشکلات مسجد نسبت به سایرن واقفترند.

فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرامفر افزود: باید تمام مسائلی که حضور جوانان در مسجد می‌شود، برداشته شود و تشویق‌ها و راهکار‌هایی که باعث حضور آن‌ها می‌شود را افزایش دهیم که در این میان ائمه جماعت هر مسجد نقش محوری است.


در ادامه این مراسم حجت الاسلام عبدلرضا پور ذهبی نماینده، ولی فقیه در کردستان اظهار داشت:مساجد همیشه پایگاه‌های علم آموزی و دین آموزی بوده و کسانی که عهده دار مسولیت در مساجد هستند باید افرادی داری علم و تقوا و معتقد به نظام باشند تا بتوانند از این ظرفیت به خوبی استفاده کنند.

نماینده، ولی فقیه در ادامه افزود: مرکز بزرگ علوم اسلامی غرب کشور باید به بهترین شکل رسالت خود را در قبال این امر به سرانجام برساند و کار را باید از آنجایی که مردم در مساجد انتظار دارند شروع کرد و هرگز به مساجد نگاه اداری نداشته باشیم.

وی عنوان داشت: کار تربیتی نباید در مساجد متوقف شود بلکه باید با حضور پر شور مردم خصوصا جوانان متعهد این امر پر بارتر از هر وقتی انجام پذیرد، زیرا این انقلاب از دل مساجد ما و با حضور جوانان مخلص ومقید بود که به بار نشست.

نماینده، ولی فقیه در کردستان در پایان تصریح کرد: اگر به مساجد به عنوان کانون دینی و هدایتگر توجه کنیم می‌توانیم با محوریت مساجد زمینه تقویت وحدت و انسجام جامعه را مهیا کنیم.
 
انتهای پیام/
ارسال نظرات
آخرین اخبار